Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel Installatieworld®


Benno Voogsgeerd eigenaar
We zijn een klein bedrijf en willen alleen goede kwaliteit waterontharders verkopen tegen een betaalbare prijs. Wij hebben geen vertegenwoordigers en werken alleen met onze montagebus. Wij leveren en monteren waterontharders in heel Nederland.

Ons kleinste soort waterontharder word elders in Nederland vaak boven de 1700 Euro verkocht. U bent een dief van uw portemonnee als u deze zou kopen.
Levering waterontharders bij u thuis:
1.       Leveren van waterontharders is zonder verzendkosten of vervoerskosten. Bij levering wordt de voorinstallatie door ons uitgevoerd.
2.       Wij leveren zelf de waterontharder bij u thuis of door een koeriersbedrijf.
3.       Wij geven u ook advies i.v.m. de montage.
4.       De waterontharder wordt door ons geprogrammeerd.
Montage (installatie) waterontharders:
Montage wordt door ons eigenbedrijf uitgevoerd, omdat we niet overal vooraf kunnen kijken waar de waterontharder kan worden geplaatst. Dat zou een vertegenwoordig voor ons kunnen doen. Maar die hebben wij niet in dienst . Dan zouden de waterontharders door ons niet voor deze prijs kunnen worden aangeboden. Daarom hebben we het zo geregeld. Heeft U een waterontharder met montage bij ons besteld en hij zou niet geplaatst kunnen worden, omdat de ruimte er niet voor is, hoeft U niets te betalen. Dat risico is voor ons.
Onze waterontharders:
1.       Wij leveren alleen digitale waterontharders die met hars werken.
2.       Wij leveren alleen waterontharders van Europese merken en geen Chinees product.
3.       Deze worden ingesteld en spoelen (regenereren) pas als u het aantal liters verbruikt heeft. Heeft u een week geen water verbruik, dan zal de waterontharder niet worden gespoeld.
4.       De waterontharders van Installatieworld® kunnen met alle merken zout worden gespoeld. Als het maar voor waterontharders is